2.01.2009

Merhaba Çiçek, Merhaba Güneş, Merhaba Bulut Kardeş

Şu başlıktan sonra da "agresif" deyin de göreyim lan monitörlü dümbükler sdlkfjdsfkljk.

Vay anam vay, sonunda ortak blog da açtık. Hem de konulu. "Hayırlı olsun" diyeceğim ama çok kolpa olur sdlfkjsdlkfjlk. Sanmıyorum öyle olacağını. Benim gibi bir çatal dillinin olduğu yerden pek hayır gelmez. Çünkü ben daha çok, hayırların şerlerden doğduğuna inanan bir insanım (İşte anlamadan "agresif" diyorlar kalbimi kırıyorlar). O yüzden lafımı esirgemiyorum. Tabii bu, yeri geldiğinde Sezar'ın terazisine tıklayıp +rep'ini vereceğim gerçeğini değiştirmiyor.

Travis gerekeni yazmış. Ben de dibine kadar öznel yazacağımızı ekleyebilirim. Eleştirilerimiz sohbet içinde de pek sıradan olmadığından, takip etmesi keyifli bir blog olacağını umuyorum. Medyaya bir çivi çakabilirsek ne mutlu. Duvarlarının camdan olması bizim sorunumuz değil.

Ve burası bir başlangıç. Yüksel Aytuğ televizyonunu camdan aşağı atana, Güneri Civaoğlu Şeffaf Oda'dan denize atlayana, Yorum Farkı'nı travis'le ben sunmaya başlayana kadar devam!

4 yorum:

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sevgili sevgi dolu radioheadbanger,

Yüreğine sağlık, burada Lerzan Mutlu saçını başını yoluyor sana sevgisini yollayamadı diye. Yol kız yol!

Saygılar,
t&t

Emre A dedi ki...

Ben göndereyim ona sevgimi, hatta karşılıklı sevgilerimizi gönderelim, large hadron collider'da çarpıştıralım, aşkımızın bozonlarını keşfedelim (f)

Adsız dedi ki...

Dikkat edin takip ediliyorsunuz. Sonraki yazılarınızın bi' kısmını da okudum da rating düşüklüğünden yakınıyorsunuz gördüğüm kadarıyla sitede. Takmamaya çalışın. Güzel yazıyorsunuz. Bi'gün muhakkak değeriniz anlaşılır merak etmeyin :) Üretkenliğinizi takdirle karşılıyorum, saygılarımı sunuyorum. Aslında yorum yapmayacaktım da gençleri teşvik edeyim dedim. Ayrıca şu aşağıda bir kimlik seçin diyor ya yorum yaparken. Kendimi herhangi bi'
Amerikan filminde oynuyormuşum gibi hissettim. İstediğim kimliği seçebiliyorum madem...

Emre A dedi ki...

sağ ol dostum teşekkürler. bu travis ile kaba'da var o rating sevdası, yorumsuz yaşayamama falan. hatta o yüzden son zamanlarda pek yazmıyorum buraya diyebilirim.