27.04.2009

Güzel Ne Güzel Olmuşsun Dövülmeyi Dövülmeyi

aaah ah nerde o eski yarışmalar? ailecek dizilirdik televizyonun karşısına, herkes tahminde bulunurdu o seçilecek, bu seçilecek diye, bir yandan meyveler yenir, bir yandan çaylar içilirdi. aile büyükleri lafı bir şekilde hülya'nın el koyulan tacına getirir, onun adına üzülürdü. babayla dayı jüridekilerin ne kadar şanslı olduklarından dem vurur; hıncal üzerine espriler yapardı. mayolu geçiş esnasında, karılarının gazabından korkar çıt çıkarmazlardı. o esnada evin ergeninin ne hikmetse çişi gelir, tuvalette bir müddet takılırdı.

şaka la olmazdı böyle şeyler. başlarım nostaljisine, bunun da nostaljisini yapacaksak ohoooo. ha ama derseniz, "ses dergisinin yarışması ne biçimdi ama yaa" diye, o zaman travis'e başvurun derim. ancak onun yaşı kurtarır o mevzuuyu lsdkfjlsdfjs.

mevzu şu aslında, geçen gece yatmadan evvel zap yaparken bir kızceyize denk geldim. tam ben o kanala geldiğimde, perküsyon çalıyorum dedi kızceyizimiz ve hemen arkasında duran tumbanın başına geçti. böyle yeşillik bir ortam burası. arkadan bir müzik verdiler ve kızceyizimiz başladı tumbanın sol tarafını dövmeye. ben de öyle yarı uyur bir halde bekliyorum ki bir atak yapsın, ne bileyim en azından tumbanın sağ tarafına da biraz meyletsin falan ama nerdeee. hanfendi, "tok toko tok toko tok toko" diye bir ritm tutturmuş, ki onu bile tutturamıyor, biteviye dövdü tumbanın sol yanını (sol yanım yoruldu anam sağ yana yaslan). o an gözüm kanal logosuna gitti gayri ihtiyari ve kanalın kral tv olduğunu gördüm. dedim heralde bir yetenek yarışması mı, bir ne bu?! o ara hanfendi hala o mittiş ritmi devam ettiriyor. bir iki üç dakika tumabının sol yanını dövüp, artık o sol yandan ona karşı bir atak gelemeyeceğine hükmettikten sonra, sağ yana da girişti. böyle bir sol yan, bir sağ yan, üç sol yan falan, dövdü durdu zavallı tumbayı. ben de sabırla bekledim olay nereye varacak diye. meğer bu hanfendi bir türkiye güzeli adayı değil miymiş a dostlar (aaaaa!). yaaa.

bacım sen ne yapıyorsun? sana kim dedi biz güzelin davulcu olanından hoşlanırız diye? hayır, bu tumba dediğin şey matah bir şey olsa, zamanında cem özer çalmazdı. sen sallasana orada dünya barışı, savaşlar dursun, sihirli değnekle hamur açmak falan diye?! ne işin var tumbayla, tulumbayla senin?! üşenmeyin bulun o görüntüyü arkadaş. ya da ne bileyim bekleyin kral tv karşısında elbet denk gelirsiniz. sinirlerinizi sınamak için bundan daha büyük fırsat bulamazsınız.

videoyu bulamadım ama kızceyizimizi buldum. aha burda!

5 yorum:

purplelife dedi ki...

Ben bir de bunların boylarına takığım arkadaş. 1990'lı insan mı olur hadi oldu diyelim 1.86 boy ölçüsü nasıl bir ölçüdür ? Neyle besleniyor bunlar anlamıyorum. Ha bir de 1.86 boy, kilo 50 yuh. Neyse daha fazla sinirlenmek istemiyorum.

Aylin Balboa dedi ki...

Başka bir kızceğize de "sence niye sen seçilmelisin" diye sorduklarında "çok iyi bir karışım olduğumu düşünüyorum" dedi.
Ne demek lan çok iyi karışım? Ayıp lan! "Heh he he, babamın çıkardığı en iyi işim" dercesine. Bir insan nasıl olur da kendisine kimyasal atmık muamelesi yapar? Tamam, altın oranı tutturmuş olabilirsin, maşallah ama o nöronlar yok mu o nöronlar. Ah o haylaz nöronlar..

Öte yandan, kelime esprilerinin yerin dibine sokulduğu şu sıkıntılı günlerde böylesi bir başlık "yapınca oluyor" dedirtti.

Başkaca sözüm yok. Gidiyorum dehleyi dehleyi..

kaba şimşek dedi ki...

@purplelife: valla bence de 1990'lı insan olmaz. olmamalı!

@entel: ben o beyanattan şey anladım, böyle sperm bankasından bir kaç çeşit done alınmış, blender marifetiylen iki dakika falan çırpılmış, nane yaprakları felan işte lsdkfjldskfjls. nefesi de mis gibi kokar ha, nane mühim bu hususta lsdfjlsdfjlsdfkjs.

Emre A dedi ki...

sdflkjsdflkdsjksdfkj.

kaba şimşek dedi ki...

bu arada bugün bi haber aldım. hepimizin hayatının bir döneminde tükürüklerini dibinden damlattığı "helvacıoğlu" flütlerinin sahibinin kızı da bu yarışmada finalist. ama özel zevkleri arasında flüt çalmak yok!!! allah kahretsin böyle düzeni! sahibinin kızı bile çalmıyorken, bu ülkenin evlatları bak postacı geliyor'u çalamıyor diye kafasına kafasına yedi lan o flütleri!!! :((

işte duygu helvacıoğlu