25.07.2009

Kim O Musun?

Aksaklıklara ve imkansızlıklara rağmen çektiğimiz ilk kısa filmimi paylaşabiliriz sanırım bilogumuzdan.



İyi seyirler.

29 yorum:

dilemma dedi ki...

doğrusu oldukça iyi idi... Bravo ellerinize sağlık... bu kadar kısa ve etkili bir hikaye olabilir...

Emre A dedi ki...

teşekkürler beğendiğine sevindim :)

Unknown dedi ki...

kız gibi yorum yapıcam şimdi sıkı tutunun

ayyy çook tattlııığı

:)

temiz iş olmuş bence

Emre A dedi ki...

ilk iş işte acemilik akıyo paçalarından :) teşekkürler beğendiğine sevindim.

Darkohl dedi ki...

Şans eseri rastladım, keyifli olmuş gerçekten. Ayrıca IAMX başka bir tat katmış. Etkileşimin sebeplerinden birisi de oydu. Başarılarınıza devam dilekleri.

Emre A dedi ki...

teşekkürler

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Elinize sağlık. Güzel bi kısa. Eskilerde camel gibiydi bi ara marlboro oldu şimdilerde kent white şeklinde kısalardan :)Güzel yani.

"Diyafonla sana bir ses verebilseydim eğer" diye bi soundtrack bile besteledim şahsen filminize ehehe

Emre A dedi ki...

sağ ol abi imkansızlıklar içinde bi şeyler yapmaya çalışıyoruz işte :)

Adsız dedi ki...

Affınıza sığınarak sormak istiyorum, gerçekten birşey anlamadım konudan. Değerli vaktinizi ayırıp açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Emre A dedi ki...

film yapan adama "anlamadım anlat bana" denmez. anlamadıysan bi daha izleyeceksin. yine anlamadıysan bi daha. anladığın kadarını anlatmıştır zaten. "şimdi bunlar bi gün yolda gidiyolar taaam mı" diye anlatmamı bekleme rica edicem.

Adsız dedi ki...

Yorumunu saygıyla karşılıyorum fakat şimdi sen ileride film yaparsan ve istediğin kitleye ulaştıramazsan ne olucak :) Amacın o değildir, belki zevk yada heyecan için çekmişsindir birşey diyemem ama sen seyircine böyle yaklaşmamalısın :)
Bana laf söylemek düşmez tabiki, olumlu eleştiri olarak alırsan ne mutlu.
Ben senin yaptığın işe ilgi göstermişimki soruşturuyorum, soruşturma kardeşim anlamana ihtiyacım yok diyorsanda amenna :)
Kolay gelsin

Emre A dedi ki...

sanat sanat içindir öperim o kitleyi.

Adsız dedi ki...

Maddi kaygımız yok diyosun :)
Eywallah.. :)

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

bence güzel olmuş, ilk iş için çok iyi :) eleştirirken biraz ben ne becerebilirdim diye düşünmek lazım heheh

Emre A dedi ki...

teşekkürler merope :)

dilemma dedi ki...

açıkçası her sanat eserinin ennn altında SANAT SANAT İÇİNDİR yazar..
halk içindir şunun bunun içindir falan yazmaz... bu gerçeği bir kere daha ifade ettikten ve rahatladıktan sonra, küçük kısa bir açıklama yapmak gerekirse: her sanatın kendi dili vardır örnek sinema heykel şiir resim müzik vs. vs. ve bu sanat alanlarının malzemeleri kullanılarak bir özel dil oluşturulmuştur... benim konum olduğu için yazayım resim sadece konudan oluşmaz renk çizgi perspektif doku boya maddesi yapışkan veya saydam etkili malzemeler ( bi de kolaj falan yaparsanız eh bi okadar değişik şeyler daha bu malzemelere katılıp dilin harflerini ve kelimelerini çoğaltırsınız) elin ya da fırçanın hareketleri ve daha öyle çoook şey var ki bu dili oluşturan harf veya kelimeler ve o resmi yapan (yazan) şahsiyetin bu kelime ve harflerle oluşturduğu cümlelere eklenen kendiözel tavrı tarzı kendi koyduğu bulduğu özel kelime ve harfler vs. vs. izleyici takipçi seyreden dinleyen biraz değil oldukça bu dilden haberdar olması gereken kişidir.. biz cahiliz halkız biz anlamıyok lafı güzaftır sanatı örtmek silmek amaçlıdır tembellik amaçlıdır ya da genel iktidar ve yandaşları tarafından halk üzerinde kurulan acımasız baskılar ile ( reklamlar medya ucuz sanat karın tokluğu din falan yasak masak takır tukur haşır huşur bunu ye ona bakma... etkileri) sanatın her insan üzerindeki doğal etkiler ile sanatı anlama( sanatın dilini anlama ) etkisini yok etmesi sonucu insanlar sanattan anlamzlar sanatın dilini çözemez olmuşlardır.. bence bu sonuç sonradan oluşan... baskı ve iktidar tarafından sonradan oluşturulan bir durumdur.. zira iktidar kendi kazanç yollarını yapmış halkı da körleştirmiş ve eline ip vermiştir o iple halk tutuna tutuna iktidarın kazanç yollarında hebele hübele yürümeye mahkumdur... halk kendi ayılmalı gözünü açmalı iktidarın ipini bırakıp gözünün ve gönlünün gürdüğüne doğru kendi adımlarıyla yürümelidir...

dilemma dedi ki...

ha eklenmesi gereken küçük not: ben bir resim yapıp sonra da yaptığım resmi anlatmaya başlarsam bana yapmış olduğum resmi doğru yapamayıp açıklama yapmak durumunda mıyım acaba diye sormadan da edemem.. ( ama bu ülke o kadar da KKÖÖRR ki yapsan yetmiyor reklam yapman gerekiyor parende atman gerekiyor sayfa sayfa yazıp anlatman gerekiyor gastelere ilan vermen ya da haber olman gerekiyor)...

Emre A dedi ki...

hmm kocaman yorumu görünce dallı budaklı ayar sandım ama sanırım açıklama yapmamış olmamı makul gösteren bi yorum getirmişsin. teşekkür ederim.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Sanat sanatçı içindir bence. Gerisi tırı vırı...

byzp dedi ki...

-postacı..

o değil de başka bir güne uyanımdan sonra hanım kızımızın tekrar zili çalması ve delikanlımızın ısrarla yukarı gel demesi.. işte buna gülünür :)

elinize sağlık.
sanat 'sanatçı' içindir.
evet

Emre A dedi ki...

teşekkürler beyza bana bu kalbin kadar beyza comment'i düştüğün için teşekkür ederim.

dilemma dedi ki...

usta yukarıya yazdığım yorum manifesto gibi olmuş ha... :)

nenya dedi ki...

ayakta alkış.

Emre A dedi ki...

rica ederim lütfen oturun, teşekkürler.

Adsız dedi ki...

9 dk.dan daha uzun gibi.. biraz daha toparlanmalı ya da tansiyonla oynanmalı sanki.. ben bi ara "e hadi" duygusuna kapıldım.. ilk işmiş ama olur belki de böyle.. yolunuz açık olsun:)

Griffith dedi ki...

Elinize,zihninize sağlık be birader.
Şahane olmuş bence.

Emre A dedi ki...

teşekkür ederim hocam

Adsız dedi ki...

ayla abla'nın blogu mu?


ne güzel olmuş ya...

Adsız dedi ki...

başroldeki arkadaşın sesi dublaj için çok uygun yav :D